главна снимка начало
курсити за нас

Какво е Kursisti.com?
Kursisti.com е първият по рода си портал за търсене и предлагане на курсове.

За какво ще ми е полезен сайтът?
В него ще откриете най-пълна информация за всички видове курсове, предлагани в България, както и всички школи, предлагащи курсове. Открийте най-подходящия за Вас курс, като използвате търсачката или споделите мнението си, и дайте оценка от Вашия личен опит.

Как ще разбера кои курсове са добри?
Всяка школа заема място в нашата класация на базата на коефициент, формиран от оценката, която давате, вие, потребителите.

Предлагам курсове. Мога ли да публикувам обяви?
Ако сте школа или частно лице и предлагате курсове или частни уроци, можете напълно безплатно да публикувате обяви, които ще бъдат видими за всички посетители на Кursisti.com

Каква е целта на сайта?
Целта на Курсисти.com е да улесни търсенето измежду курсовете, предлагани на пазара, и да спести време на всеки, който иска бързо да научи отговора на въпросите “Кой курс да запиша?", "Коя школа да посещавам?" и "Струва ли си цената?”

Ние в Kursisti.com вярваме, че с активното участие на Вас, нашите потребители, ще направим нещо полезно и същевремeнно уникално за България и заедно ще създадем най-големия портал за намиране на качествено образование!

Търсите уроци, квалификация или друг вид обучение?

Искате да публикувате обяви за предлаганите от Вас уроци, лекции, семинари или друг вид образователни събития?

Омръзнало Ви е всеки път, когато търсите курсове, да ровите из десетки сайтове с разпиляна и неясна информация?

Искате сайт, специализиран в областта на обучението, защото Ви е дотегнало да търсите обявите за курсове измежду обяви за работа, апартаменти под наем, части за автомобили и какво ли още не?

Очакваме Ви!

Реклама Карта на сайта Контакти Условия за ползване Често задавани въпроси