главна снимка начало

Автоклуб ЕКСПРЕС ООД

гр/с: Стара Загора

Провежда курсове в областта на:

Телефони за връзка: 042 / 681 6800878 / 70 37 29

Интернет страница: www.express-bg.eu

Адрес: гр. Стара Загора, ул. "Граф Игнатиев" 32 (партер "Петрол), офис 2

Карта:

Допълнителна информация: # Автоклуб „Експрес” е основана през 1991 г. От създаването си до днес учебния център не спира да разширява дейността си, като за момента предлага следните видове обучение:

1. Обучение на кандидат водачи на моторни превозни средства (МПС), категория В.

2. Възстановяване на отнети контролни точки от КАТ.

В клуба работят квалифицирани преподаватели, някой от тях с повече от двадесет години стаж в областта.Прилаганият от тях индивидуален подход към всеки кандидат водач, е предпоставка за голяма успеваемост при положените изпити и сигурност в уменията на бъдещите водачи на моторни превозни средства .

Учебната база разполага с модерни кабинети, оборудване, съобразено с всички изисквания на европейските нормативи, както и място за отдих – кафене с лятна градина, безжичен достъп до интернет и др.
Учебния автопарк се обновява непрекъснато, като се следи за неговото техническо състояние, осигуряващо безопасно движение, и към момента разполага с нови и сигурни автомобили за по-голямо удобство и комфорт на нашите курсисти.

Видян: 1105 пъти

Популярност популярен профилпопулярен профилпопулярен профилпопулярен профилпопулярен профилпопулярен профилпопулярен профилпопулярен профилпопулярен профилпопулярен профил

Харесвам тази школа харасвам школата

Докладвайте нередности докладвай за нередност

Обяви на Автоклуб ЕКСПРЕС ООД

Често задавани въпроси

Потребителски коментари докладвай за нередност в коментаритеРеклама Карта на сайта Контакти Условия за ползване Често задавани въпроси