главна снимка начало

Езикова школа за северни езици - Нордстудео

гр/с: София

Провежда курсове в областта на:

Телефони за връзка: 089/330619402/9631765

Интернет страница: http://www.nordstudeo.net

Адрес: бул. Евлоги Георгиев 145

Карта:

Допълнителна информация: Езикова школа НордСтудео е основана през септември 2001г., като първата в България частна школа, специализирана в преподаването на езици от Германската група. От тогава НордСтудео организира и провежда обучението на възрастни по нидерландски, датски, шведски, норвежки и фински език, разделено в 3 или 4 нива. По-късно дейността на школата се обогатява, като започват да се предлагат и специализирани и разговорни курсове по съответните езици. В последствие в програмата са включени и курсове по български език за чужденци, предназначени за хора от съответните държави.

Поради големия интерес школата въвежда дистанционни курсове, за тези, които не живеят в София или нямат възможност да посещават редовните занятия.
Школата работи с утвърдени преподаватели, лектори в Софийския университет „Св. Климент Охридски”. По-горните нива се водят от преподаватели от съответните северни страни, така че обучаващите се да имат възможността да практикуват езика с човек, за когото той е майчин. В обучителния процес се използват най-новите образователни системи, а в допълнение на тях школата е разработила граматически помагала.

Видян: 4035 пъти

Популярност популярен профилпопулярен профилпопулярен профилпопулярен профилпопулярен профилпопулярен профилпопулярен профилпопулярен профилпопулярен профилпопулярен профил

Харесвам тази школа харасвам школата

Докладвайте нередности докладвай за нередност

Обяви на Езикова школа за северни езици - Нордстудео

Често задавани въпроси

Потребителски коментари докладвай за нередност в коментаритеРеклама Карта на сайта Контакти Условия за ползване Често задавани въпроси