главна снимка начало

ABC-E Център за професионално обучение

гр/с: Благоевград

Провежда курсове в областта на:

Телефони за връзка: 073/83 00 230897 820 128

Интернет страница: www.abc-e.net

Адрес: Благоевград ,ул. Св.Димитър Солунски 77а /сградата на ДАИ/

Карта:

Допълнителна информация: Авто учебният център към АВС- Е извършва обучение на водачи на МПС от категории М, А, В, В Е, С,С Е ,D ,D E , възстановяване на отнети контролни точки, ADR превоз на опасни товари , квалификационна карта на водачите на пътници и товари /по наредба 41/ . Авто центърът към АВС-Е разполага с модерно оборудвани учебни кабинети , и високо квалифицирани преподаватели.

Теоретичното обучение се провежда по немски мултимедийни програми , чрез които бъдещите водачи придобиват умения за действие в различни опасни пътни ситуации.

Гаранцията за качествено обучение е подсигурена и от съвременният автопарк на АВС-Е разполагащ с 9 автомобила марка RENAULT товарен автомобил MERCEDES ATEGO и автобус SETRA ,всички превозни средства са оборудвани с климатици и съвременни системи за безопасност.

Центърът за професионално обучение към "АВС-Е" извършва:

Подготовка, квалификация, преквалификация на лица над 16 годишна възраст, безработни, работници и специалисти в съответствие със Закона за професионалното образование и обучение, Закона за народната просвета и правилник за неговото прилагане, Държавни образователни изисквания, Наредби на Министерството на транспорта и съобщенията, Министерството на образованието и науката, Министерство на труда и социалната политика, Министерството на земеделието и горите и др.

Видян: 8207 пъти

Популярност популярен профилпопулярен профилпопулярен профилпопулярен профилпопулярен профилпопулярен профилпопулярен профилпопулярен профилпопулярен профилпопулярен профил

Харесвам тази школа харасвам школата

Докладвайте нередности докладвай за нередност

Обяви на ABC-E Център за професионално обучение

Често задавани въпроси

Потребителски коментари докладвай за нередност в коментарите

от: Анонимен дата: 2015-10-20 21:26:48
Koga shte bude lekciqta po praktika za kursa na operator na kotli s visoko nalqgane

от: Анонимен дата: 2015-02-06 17:41:35
Чудесна школа!Реклама Карта на сайта Контакти Условия за ползване Често задавани въпроси